Anabolen kopen in Belgie, kun je spieren behouden?

kun je, na een steroïden cyclus, alles behouden wat je hebt opgebouwd?

Bodybuilders en andere gebruikers van steroïden vragen zich vaak af of de bereikte voordelen behouden blijven als je eenmaal daarmee gestopt bent. Helaas, of misschien gelukkig, luidt het juiste antwoord nee!

Nee, als je eenmaal stopt met gebruiken, dat wat je bereikt hebt na een steroïden cyclus blijft niet behouden.

anabolic gebruiker

Waarom kunnen anabole steroïden zo goed de spiermassa van gebruikers vergroten?

Anabole steroïden, het technisch woord is anabole-androgene steroïden (AAS), zijn drugs die qua structuur gerelateerd zijn aan het cyclische steroïden ringsysteem en kunnen gelijkwaardige effecten veroorzaken op je lichaam als het testosteron hormoon. Ze zorgen voor een hoger eiwitgehalte binnen de cellen, vooral in skeletspieren.

Het gebruik van steroïden kan zorgen voor een abnormaal grote spiermassa omdat dit middel de testosteronniveaus in het lichaam aanzienlijk kan vergroten, zelfs bij een korte cyclus. Het vermogen van het lichaam om spiermassa te produceren wordt werkelijk verveelvoudigd. Vergeleken met de gewone stervelingen waar dit op een natuurlijke manier gebeurt, worden steroïden gebruikers een soort supermensen. Het is echt niet ongewoon, na een succesvolle cyclus, dat de spiermassa met 7,5 kilo of meer is toegenomen. Natuurlijk zal deze toename, zelfs als je steroïden blijft gebruiken, op een gegeven moment verminderen.

Je genetisch potentieel bereiken

De Satanisten van deze wereld willen je graag laten geloven dat je een God kan worden, maar we zouden moeten weten dat het niet zo is. De acteur Will Smith zei, in een van zijn motiverende interviews, dat 2+2 gelijk is aan wat dan ook hij zelf wilt het te zijn. Dit laat satanische ideologieën schemeren en het geloof dat de mens even machtig kan zijn als God en het is net zoiets als beweren dat je de zwaartekracht kan verslaan of dat je 200 jaar oud kan worden. Het is onnatuurlijk en het zal ook niet gebeuren.

Zo’n principe van mortaliteit en beperkingen kunnen we ook toepassen bij de opbouw van spieren. In de wereld van spierweefselopbouw zijn er twee limieten, de natuurlijke limiet en de limiet van steroïden.

Zo is het leven! Sorry, maar je kan zo hard werken als je wilt, of compromissen treffen, maar je het anabolen kopen zal daar die niets aan kunnen veranderen. Je kan kiezen je limieten te negeren, maar dat is evenmin effectief als het negeren van de zwaartekracht of de noodzaak om te slapen. Laat het ons weten als jij er anders over denkt.

Wat gebeurt er dus wanneer je met steroïden stopt?

steroide spuit

Voorbeeld 1

Persoon A begint steroïden te gebruiken nadat hij zijn natuurlijk genetisch potentieel heeft bereikt. Hij doet een paar cycli en bouwt 16 à 18 kilo spieren aan. Laten we zeggen dat zijn genetisch potentieel iets was van 77-82 kilo en hij heeft, dankzij de steroïden, de magische 100 kilo grens kunnen bereiken.

Zodra hij met de drug volledig is gestopt, zal hij terugvallen naar 77-82 kilo en naar zijn vorige conditie en lichaamsvet niveaus, maar zo simpel is het niet, want de periode tussen 100 en 77-82 kilo wordt een nachtmerrie. Zijn stemming wordt vernietigd op het moment dat hij stopt met het gebruik van steroïden. Zijn testosteron zakt naar extreem lage niveaus en hij zal veel tijd nodig hebben om enigszins te herstellen.

Bij langdurige steroïden gebruikers is het mogelijk dat hun testikels niet volledig zullen herstellen. De schade aan het endocrien systeem, of hormoonstelsel, is helaas een gedane zak.

Voorbeeld 2

Persoon B begint steroïden te gebruiken voordat zijn genetisch potentieel daadwerkelijk is bereikt. Zeg maar dat deze persoon een maximaal genetisch potentieel heeft van 77 kilo. Hij begint steroïden in te nemen bij een gewicht van 68 kilo en bereikt ruim 90 kilo. Op het moment dat hij stopt met de drugs, zal hij terugvallen naar 68-72 kilo. Omdat hij een betere genetische potentieel heeft, zal hij een beetje van de opgebouwde spier vasthouden. Maar het is zeer waarschijnlijk dat ook hij, uiteindelijk, naar het beginpunt terug zal vallen.

een HGH kuurtje kopen

Waarom steroiden kopen?

Simpel. Er zijn, in ons geval, drie factoren die aan de groei bijdragen, steroïden, training en voeding. Op het moment dat je de anabole steroïden verdwijnen, moeten de andere twee factoren kunnen compenseren en dat is onmogelijk. Trainen en goed eten hebben nooit dezelfde resultaat kunnen leveren als drugs. Als je in je systeem de hormonen niet hebt die vereist zijn om je nieuwe spiermassa te ondersteunen, zal heel je geboekte winst na verloop van tijd verdwijnen. Voeding en training kunnen daar maar weinig aan doen.

De volgende toelichting is nog eenvoudiger bij het anabole gebruik:

Tommy heeft twee baantjes. Overdag verdient hij 1000 euro als klerk. Maar hij heeft meer geld nodig en gaat dus ’s nachts als gigolo optreden en wordt 6000 per maand betaald. Maar dan komt een dag dat Tommy geen zin meer heeft om alleenstaande en/of verlaten dames te bevredigen en stopt. Zijn inkomen zal dan terugvallen naar 1000 euro en dit zal uiteindelijk ook invloed hebben op zijn levensstijl. Ongeacht hoe hard hij zich gaat inzetten in zijn baan als klerk, hij zal nooit zijn gigolo inkomen kunnen bereiken.

Kan ik zelfs geen klein deel van mijn winst behouden? Ik beloof dat ik me goed zal gedragen.

Nee, dat kan je niet, sorry! Je kan geen winst behouden die enkel via de steroïden is behaald. Wat je wel kan behouden is datgene dat je met of zonder steroïden zou hebben bereikt.

Tot slot in Belgie anabolen bestellen?

Wat ze je ook vertellen, kun je iets dat je met steroïden hebt opgebouwd, niet behouden. Veel mensen beweren van wel, maar het zijn leugenaars, idioten of steroïden verkopers. Vroeger of later wordt je hard getroffen, het gebeurt met iedereen, zelfs met professionals.

anabolen kopen in belgie

Uiteindelijk betalen we altijd een prijs voor onze acties. We kunnen onszelf en anderen voorliegen, maar God en de natuur niet. We zijn mar een klein script dat op een grote computer draait. We hebben de programmeertaal niet voor het kiezen en de broncode evenmin. Anabolen kopen in Belgie doe je op deze pagina. Waar je een anabool kunt bestellen zonder bijweringen.